Parkiranje u četvrtak ZA STEFANA

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkiranje u četvrtak ZA STEFANA

„Parking servis“ iz Vranja u četvrtak 17. avgusta će sav novac dobijen od naplate parkinga preusmeriti na račun za lečenje Stefana Arsića (25) iz Neradovca, koji je oboleo od karcinoma. Arsiću je zbog bolesti odstranjena jedna noga i deo karlice, a lečenje bi trebalo da bude nastavljeno u Atini, jer bolest nije zaustavljena i širi se dalje. Prema rečima Marjana Stankvića, direktora „Parking servisa“, Arsiću je potrebno oko 30.000 evra za dalje lečenje. - U četvrtak  ćemo učiniti i za Stefana Arsića, kao što smo radili za Miljanu Ristić Stanković i Nenada Ristića. Nadam se da će odziv...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Naplata parkiranja u četvrtak u Vranju za pomoć mladom Stefanu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Avg.2017

Sav prihod od naplate parkinga putem SMS poruka u četvrtak, 17. avgusta, biće namenjen za lečenje mladog Vranjanca Stefana Arsića obolelog od tumora karlične kosti, a kome je novac neophodan za lečenje u Atini.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.