POKUŠAO DA OPLJAČKA PRODAVNICU, PA POBEGAO

Izvor: Kurir, 28.Nov.2011, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAO DA OPLJAČKA PRODAVNICU, PA POBEGAO

Vranjanac Aleksandar S. (22) uhapšen jer je razbio izlog prodavnice i pokušao da ukrade novac. U pljački ga je sprečio vlasnik, posle čega je pobegao.

BEOGRAD - Policijska uprava u Vranju saopštila je da je istražnom sudiji Osnovnog suda privela jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivično delo teške krađe u pokušaju.

Kako je navedeno, policija je je privela Aleksandra S. (22) iz Vranja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog sumnje da je 19. novembra ove godine, u 06.40 časova, "polomio izlog jedne prodavnice i iz nje pokušao da ukrade novac, u čemu ga je sprečio vlasnik, nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu".

Policija je pronašla Aleksandra S. i privela ga istražnom sudiji koji mu je odredio priotvor do mesec dana, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušao da ukrade novac iz prodavnice

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Nov.2011

Policija je privela istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju Aleksandra S. (22) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Priveden zbog pokušaja krađe

Izvor: Blic, 28.Nov.2011

VRANJE -Aleksandar S. (22) iz Vranja priveden je juče istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da je pokušao da ukrade novac iz jedne radnje...Aleksandru S. se stavlja na terert da je 19. novembra ove godine, oko 7 sati ujutru,polomio izlog jedne prodavnice i iz nje pokušao da ukrade novac, navodi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.