Izvor: JUGpress.com, 23.Okt.2020, 19:02

Otkazana predstava “Kaligula”

VRANJE

U okviru manifestacije “Borini pozorišni dan”, koja se održava u Vranju, otkazana je večerašnja predstava „Kaligula“ Albera Kamija, rediteljke Snežane Trišić u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda.

Razlog je, pošto je utvrđeno da  je glavni glumac  bio  u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen virus COVID 19.

Ljubitelje pozorišne umetnosti koji su kupili karte za večerašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predstavu, kontaktiraće nadležni iz Pozorišta „Bora Stankoić“.

U okviru pratećeg programa festivala na Maloj sceni Pozorišta, biće održana promocija romana „Crna ptica“, Aleksandre Jovanović iz Vranja.

„Borini pozorišni dani“ završavaju se, u subotu, gostovanjem „Zvezdara teatra“ iz Beograda. Na programu je komad „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.