U KARANTINU ZBOG KORONE Naš poznati glumac glumi GLAVNU ulogu: VEČERAŠNJA predstava ODMAH OTKAZANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 15:57

U KARANTINU ZBOG KORONE Naš poznati glumac glumi GLAVNU ulogu: VEČERAŠNJA predstava ODMAH OTKAZANA

"Ljubitelje pozorišne umetnosti koji su kupili karte za večerašnju predstavu kontaktiraće nadležni iz Pozorišta "Bora Stanković"..."

Predstava "Kaligula" Albera Kamija, u režiji Snežane Trišić i izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda, koja je trebalo da bude odigrana večeras u okviru "Borinih pozorišnih dana", otkazuje se, saopštio je Organizacioni odbor festivala.

Prema ovim navodima, predstava je otkazana jer je utvrđeno da je glavni glumac, Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đorđević, bio u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen virus Covid 19 i on se sada nalazi u karantinu, prenose "Novosti".

Kako se dalje navodi, ljubitelje pozorišne umetnosti koji su kupili karte za večerašnju predstavu kontaktiraće nadležni iz Pozorišta "Bora Stanković".

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Kaligula“ otkazana, glumac u karantinu

Izvor: VOM.rs, 23.Okt.2020

„Kaligula“ otkazana, glumac u karantinu. . Predstava „Kaligula“  Albera Kamija u režiji Snežane Trišić u izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda, koja je trebalo da bude odigrana  večeras u okviru festivala “Borini pozorišni dani“ otkazana je,jer je utvrđeno da  je glavni glumac...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.