Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2020, 19:04

Otkazana i predstava ,,Pasivno pušenje“

VRANJE

U okviru manifestacije „Borini pozorišni dani“ u Vranju otkazana je još jedna predstava.

Na sceni vranjskog pozorišta večeras je trebalo da gostuje Zvezdara teatar iz Beograda predstavom „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina.

Predstva je otkazana zbog bolesti glumca. Sve one koji su kupili karte  kontaktiraće nadležni iz ove institucije kulture. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Ovo je druga predstava koja je otkazana u okviru „Borinih pozorišnih dana“. Prethodno veče nije odigrana predstava „Kaligula“, Albera Kamija, u režiji Snežane Trišić, koju je trebalo da izvede Narodno pozorište iz Beograda. Gostovanje je otkazano s obzorom da je glavni glumac bio u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen virus kovid-19.

Jubilarni „Borini pozorišni dani“ koji se već četiri decenije održavaju u Vranju u čast velikog pisca Bore Stankovića, su završeni. Bile su planirane četiri predstave, a odigrane su samo dve.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.