Izvor: RTS, 24.Okt.2020, 16:43

Završeni Borini pozorišni dani

Predstava "Pasivno pušenje" Zvezdara teatra u režiji Egona Savina kojom je večeras trebalo da se završi 40.festival "Borini pozorišni dani" u Vranju, otkazana je zbog bolesti glumca. Otkazana je i sinoćna predstava beogradskog Narodnog pozorišta "Kaligulu", po delu Albera Kamija, u režiji Snežane Trišić takođe zbog bolesti glumca.
Festival pod sloganom "Sadašnje u prošlosti" je umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri, trajao dva dana. Održan je u neobičnim uslovima zbog koronavirusa, a kapacitet sale je bio prepolovljen zbog propisanih mera, gledaoci su bili u obavezi da nose zaštitne maske.
U okviru pratećeg programa 40. Borinih pozorišnih dana, publika je mogla da pogleda izložbu slika, dečiju predstavu vranjskog teatra, i da prisustvuje promociji romana "Crna ptica".
Kraće izdanje "Borinih pozorišnih dana", uslovljeno je i još jednom manifestacijom, od 26. oktobra do 2. novembra vranjski teatar domaćin je 56. Festivala profesionalnih pozorišta Srbije "Joakim Vujić".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otkazana i predstava ,,Pasivno pušenje“

Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2020

VRANJE..U okviru manifestacije „Borini pozorišni dani“ u Vranju otkazana je još jedna predstava...Na sceni vranjskog pozorišta večeras je trebalo da gostuje Zvezdara teatar iz Beograda predstavom „Pasivno pušenje“, Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina...Predstva je otkazana zbog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.