Izvor: JUGpress.com, 26.Maj.2022, 20:30

Osnovni sud u Vranju oglasio se povodom današnjeg incidenta 

VRANJE

„Žena koja je danas povređena u sudnici Osnovnog suda u Vranju nije životno ugrožena, ima posekotinu u predelu desne nadlaktice koja je sanirana na Odeljenju hirurgije vranjske bolnice“, izjavio je dežurni lekar na Urgentnom odeljenju Zdravstvenog centra.

Povodom ovog incidenta oglasio se i Osnovni sud u Vranju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Incident se dogodio na ročištu u toku pretresa u postupku koji se vodi po privatnoj tužbi i protivtužbi, zbog krivičnog dela laka telesna povreda, kada je T.M. u toku pretresa nanela povredu nožem M.M.“, saopšteno je iz Osnovnog suda u Vranju.

Iz suda navode da se sa snimka sigurnosne kamere vidi se da su stranke i advokati prilikom ulaska prošli kroz metal detektor.

„Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu pravosudne straže prema istima će biti preduzete sve zakonom predviđene mere radi utvrđivanja odgovornosti“, stoji u saopštenju Osnovnog suda u Vranju.

O ovom događaju obaveštena je Policijska uprava u Vranju koja je hitno reagovala, kao i hitna medicinska pomoć koja je ukazala pomoć povređenoj.

Uviđaj je u toku.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.