Ombudsman  pokrenuo postupak kontrole zakonitosti  i pravilnosti rada državnih organa u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2020, 11:09

Ombudsman pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada državnih organa u Vranju

Na osnovu saznanja dobijenih iz sredstava javnog informisanja, da je dvoje socijalnih radnika iz Vranja lažno prikazivalo činjenice u izveštaju Centra za socijalni rad u Vranju, u postupku za usvojenje deteta, Zaštitnik građana pokrenuo je po sopstvenoj inicijativi postupke kontrole zakonitosti i pravilnosti rada nadležnih državnih organa. U aktu upućenom Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zaštitnik građana traži da ministarstvo izvrši nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad u Vranju u vezi sa okolnostima navedenog slučaja i da izveštaj o izvršenom nadzoru dostavi Zaštitniku građana. Ministarstvu ima rok od 15 dana od da instituciji Zaštitnika građana...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Socijalni radnici iz Vranja primili mito za usvajanje deteta

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 20.Maj.2020, 10:39

Zbog laznog prikazivanja cinjenica u izvestaju CSR u Vranju u postupku usvojenja deteta, Zastitnik gradjana pokrenuo postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada nadleznih organaNa osnovu saznanja dobijenih iz sredstava javnog informisanja, da je dvoje socijalnih radnika iz Vranja lazno prikaziv..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.