Okrugli sto o vanrednim situacijama na lokalnom nivou

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2015, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okrugli sto o vanrednim situacijama na lokalnom nivou

VRANJE – U velikoj skupštinskoj sali, u organizaciji Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova  i grada Vranja,  danas je počeo  dvodnevni okrugli sto pod nazivom „Upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou“.

Otvarajući skup, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da, članstvom u EU, odgovornost pojedinaca i preventivno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << reagovanje u kolektivima i državnim organima postaje mnogo veća. On je dodao da sve ono što je bilo dobro u nekadašnjem sistemu Civilne zaštite treba primeniti na lokalnom nivou jer postoje insititucije spremne za reagovanje u vanrednim situacijama. Na okruglom stolu će biti reči o spremnosti drugih lokalnih samouprava u Srbiji u vanrednim okolnostima, planu i zaštite spasavanja, kao i iskustvima Štaba za vanredne situacije u Vranju. Sastanku prisustvuju rukovodstvo Grada Vranja, predstavnici Sektora za vanredne situacije, članovi Gradskog veća i Štaba za vanredne situacije, direktori javnih ustanova i preduzeća, načelnici gradskih službi i sekretarijata, kao i predstavnici drugih relevantnih ustanova.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.