Izvor: JUGpress.com, 12.Feb.2024, 20:55

Odbor za ljudska prava Vranje poziva građanke i građane da se pridruže plesnom performansu protiv nasilja

VRANJE

Odbor za ljudska prava Vranje, SOS telefon za žene i SOS Kutak za devojke pozivaju građanke i građane Vranja da zajedno u sali omladinskog kulturnog centra (OKCE) u ponedeljak i utorak od 12 do 13 časova zajedno uz plesni klub ,,Illusion” vežbaju za globalni ulični performans ,,1 milijarda ustaje” protiv nasilja prema ženama. Ulična akcija u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << održaće se na šetalištu kod Robne kuće od 12 do 13 časova.

,,Vežbamo uz veliku energiju plesnog kluba ‘Illusion’ i neumornu koordinaciju Nine. Devojčice, žene, muškarci, dečaci, početnice i početnici u plesu, svi su dobrodošli. Uz pesmu ‘Brake the chain”/“Pokidajmo lanac’ koja se 14. februara pleše širom planete i koja pokreće isti cilj da se nasilje prema ženama i devojčicama okonča, poslaćemo i iz Vranja istu poruku”, najavile su aktivistkinje Odbora za ljudska prava. (kraj) DC/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.