Odbio alkotest, pa povredio policajca

Izvor: OkRadio.rs, 26.Apr.2023, 14:28

Odbio alkotest, pa povredio policajca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trgovištu uhapsili su S. S. (24) iz okoline Trgovišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvrišo krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna patrola juče je zaustavila S. S. koji je odbio alkotestiranje, pokušao da pobegne i jednog policijskog službenika lakše povredio.   Nakon što je sustignut, drugom policijskom službeniku je uputio pretnje.   Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbio alko-test i pokušao da pobegne pa povredio jednog i pretio drugom policajcu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2023

24-godišnjak iz okoline Trgovišta odbio je alkotestiranje kada ga je u utorak zaustavila policija, a zatim pokušao da pobegne i lakše povredio saobraćajca, zbog čega je i uhapšen. ..Iz policije navode da se S. S. tereti za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti...Nakon...

Nastavak na JužneVesti.com...

Uhapšen muškarac iz Trgovišta zbog sumnje da je odbio alko test, pokušao da pobegne i lakše povredio policajca

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trgovištu uhapsili su S. S. (24) iz okoline Trgovišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.