Izvor: Pančevac-online.com, 26.Apr.2023, 15:52

HAPŠENJE U TRGOVIŠTU: Mladić odbio alkotestiranje, pa pokušao da pobegne

Policija u Trgovištu uhapsila je S. S. (24) iz okoline Trgovišta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvrišo krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Saobraćajna patrola juče je zaustavila S. S. koji je odbio alkotestiranje, pokušao da pobegne i jednog policijskog službenika lakše povredio. Nakon što je sustignut, drugom policijskom službeniku je […] The post HAPŠENJE U TRGOVIŠTU: Mladić odbio alkotestiranje, pa pokušao da pobegne appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VELIKA TRAGEDIJA U RUMI Sin ubio majku, pa presudio sebi! Njegova ćerka pronašla tela!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 10:30

Stravičan zločin dogodio se u Rumi gde je sin ubio majku. Kako se saznaje, on je potom izvršio saomubistvo. Njegova ćerka pronašla tela, a uviđaj je u toku.   (Pančevac/Kurir) DRAMA NA ZVEZDARI: Muškarac krvavih ruku leži na trotoaru HAPŠENJE U TRGOVIŠTU: Mladić odbio alkotestiranje, pa...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.