Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 10:30

VELIKA TRAGEDIJA U RUMI Sin ubio majku, pa presudio sebi! Njegova ćerka pronašla tela!

Stravičan zločin dogodio se u Rumi gde je sin ubio majku. Kako se saznaje, on je potom izvršio saomubistvo. Njegova ćerka pronašla tela, a uviđaj je u toku.   (Pančevac/Kurir) DRAMA NA ZVEZDARI: Muškarac krvavih ruku leži na trotoaru HAPŠENJE U TRGOVIŠTU: Mladić odbio alkotestiranje, pa pokušao da pobegne The post VELIKA TRAGEDIJA U RUMI Sin ubio majku, pa presudio sebi! Njegova ćerka pronašla tela! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PUKOVNIK MUČKI UBIO MAJKU PA PRESUDIO SEBI! Monstruozni detalji porodične tragedije u Rumi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

Pukovnik u penziji, ubio je noćas majku u Rumi, a potom izvršio samoubistvo...Njegova ćerka pronašla je beživotna tela. Ona je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt, nije im bilo spasa...Zasad nije poznat motiv ovog zločina, a prema rečima izvora  pukovnik se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.