Od danas nova postavka u Galeriji Muzeja

Izvor: OkRadio.rs, 13.Dec.2023, 10:18

Od danas nova postavka u Galeriji Muzeja

U maloj sali Galerije Narodnog muzeja danas će biti otvorena izložba digitalne grafike ,,Dekompresija'' Matije Rajkovića, umetnika iz Beograda. Izložba je odabrana na izlagačkom konkursu GNM Vranje i finansijski podržana od republičkog Ministarstva kulture u okviru projekta ,,Godišnji program GNM Vranje u 2023. godini''. Ljubitelji likovne umetnosti moći će da je razgedaju do 26. decembra.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Izložba digitalne grafike umetnika iz Beograda od danas u Galeriji

Izvor: JUGpress.com, 13.Dec.2023

VRANJE..U maloj sali Galerije Narodnog muzeja (GNM) u Vranju od danas do 26. decembra će biti otvorena izložba digitalne grafike „Dekompresija“, autora Matije Rajkovića, umetnika iz Beograda, saopštila je Služba za odnose sa javnošću...Izložba je odabrana na izlagačkom konkursu GNM Vranje...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.