Obračun u Vranju, uhapšena dva muškarca

Izvor: RTS, 14.Okt.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun u Vranju, uhapšena dva muškarca

U Vranju je tokom noći došlo do fizičkog obračuna grupe muškaraca. Policija je uhapsila dve osobe.
Sve je počelo u jednom kafiću u Vranju, gde su četvorica muškaraca nakon kraće rasprave fizički napala 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede, saopštio je MUP.
Teško povređeni 24-godišnjak i njegov otac D. S. zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su seli u "ford" i počeli da se voze po gradu, verovatno tražeći grupu muškaraca.
D. S. je zatim "fordom", kako se sumnja, udario jednog od muškaraca koji je napao njegovog sina.
I tu nije bio kraj obračunu. Potom su D. S. i njegov sin izašli iz "forda" i, kako se sumnja, tupim predmetima napali tog i još jednog muškarca M. Đ., koji je pobegao u pekaru.
Policija je uhapsila D. S. i M. Đ. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.