Novi poslovi za „Jumko”

Izvor: JUGpress.com, 07.Dec.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poslovi za „Jumko”

VRANJE

Predstavnik nemačke firme „Fiers Texem“, boravio je u „Jumku” i tom prilikom razgovarao sa menadžentom Kompanije o isporuci milion metara tkanine u prvom kvartalu 2017.godine, rekla je Gordana Savić, PR u ovom vranjskog kolektiva.

To bi uposlilo kapacitete „Jumka“, s obzirom da se radi o količini tkanine koju „Jumko“ proizvede na godišnjem nivou.

Načelni dogovor je postignut >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i realizacija ovog, za „Jumko“, značajnog posla trebalo bi da se ostvari u prvom kvartalu naredne godine.

Očekuje se da ugovor bude potpisan u januaru. Vranjski tekstilci se nadaju još nekim poslovima sa ovim partnerom iz Nemačke.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vranje: Saradnja "Jumka" i nemačke firme

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Dec.2016, 12:49

U ''Jumku'' je danas boravio predsednik nemačke firme ''Fiers texem'' koji je sa menadžmentom razgovarao o isporuci milion metara tkanine u prvom kvartalu sledeće godine...''Radi se o godišnjoj proizvodnji tkanine u ''Jumku''. Načelni dogovor je postignut i posao bi trebalo da počne u januaru....

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.