Novembar u Vranju početkom septembra

Izvor: JuznaSrbija.info, 27.Avg.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novembar u Vranju početkom septembra

Kultni niški rok sastav „Novembar“, koji ove godine proslavlja četvrt veka karijere, svoju jesenju turneju počinje 3. septembra, nastupom u Vranju u klubu „O.K.C.E“, najavljeno je na službenoj FB stranici benda.

Jesenja turneja je ispala sasvim slučajno i počinje iz grada Bore Stankovića. Nakon 25 godina rada evo nas prvi put na jugu Srbije, a zatim nas već sledećeg vikenda očekuju nastupi u Zagrebu i Ljublani. Pozivi su učestali sa svih strana, a novi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << datumi i mesta se polako dogovaraju. Možemo slobodno reći da posle “Arsenal festa”, “ festivala 5 do 100” u Nišu, “Grin hart u Sokobanji” i “Srbijan roks” u Aleksincu i brojnih nastupa tokom cele godine, Novembru se konačno isplaćuje upornost koja traje četvrt veka - izjavio je frotmen benda Goran Kostić – Kosta.

Dakle, u Vranje nema laganje, samo pozitivno divljanje, poručuju iz benda.

Subota 3. septembar “OKCE” - 21 čas. – stoji u saopštenju grupe.

Cena karte za koncert u klubu “OKCE” je 200 dinara, a kao predgrupa nastupi će bend “Balkan Revival” iz Vlasotinca i “Impact bend” iz Surdilice.

Novembar Mini turneja:

03.09. Kulturni centar - Vranje

08.09. Broom Klub - Zagreb

09.09. Lepa zoga - Ljubljana

01.10. KB klub - Požarevac

07.10. Pub Darkwood- Bor

04.11 Klub Mladost - Subotica

05.11. Zombie club- Bečej

25.11. Dvorana Gustaf Pekarna - Maribor

23.12. Feedback - Niš

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.