Nova vozila policiji

Izvor: JUGpress.com, 17.Sep.2017, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova vozila policiji

VRANJE

Policijska uprava Vranje od Ministarstva unutrašnjih poslova dobila je 26 vozila, od 710 automobila koliko je podeljeno svim policijskim upravama u Srbiji.

Vozila su marke „škoda“ i biće raspoređena u svim organizacionim jedinicama koje pokriva Policijska uprava Vranje.

Ovo je značajna isporuka novih automobila, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u cilju veće efikasnosti u radu policije  i bezbednosti građana.

Nakon promopredaje kojoj je prisustvovao i načelnik PU Vranje, Igor Živković nova vozila su prošla ulicama grada.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Policijska uprava Sombor dobila nova vozila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2017, 13:37

Od 710 novih policijskih vozila „škoda", koje je za bolji i efikasniji rad policije, obezbedilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije svim Policijskim upravama, ključeve od 16 službenih vozila dobila je Policijska uprava Sombor...Policijskoj upravi u Somboru isporučena su nova službena vozila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.