Nova hapšenja imigranata

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hapšenja imigranata

Vranje - Na železničkoj stanici Preševo, u poslednja tri dana carinici su sprečili dva pokušaja emigranata da nelegalno uđu u Srbiju, saopštila je Uprava carina. U vozu koji je putovao na relaciji Grčka - Nemačka, 10. januara otkrivena su četvorica emigranata. Carinici su u saradnji sa policijom izvršili kontrolu voza i tom prilikom, aparatom za merenje koncentracije ugljen-dioksida utvrdili prisustvo četiri državljanina Avganistana. Drugi slučaj zabeležen je na istom prelazu, u noći između 12. i 13. januara 2015. godine, kada je sprečen ilegalan prelazak granice još dvojice stranih državljana. Ovoga puta emigrant su otkriveni prilikom pregleda voza koji...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Grčka

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U vozovima kod Preševa otkriveno 6 emigranata

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jan.2015

U 2 navrata za protekla 3 dana carinici su na železnićkoj stanici u Preševu u vozu na relaciji Grčka-Nemačka najpre otkrili 4 Avganistanca, dok su u vozu na liniji Solun-Beograd pronašli dvojicu Sirijaca.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.