Izvor: JUGpress.com, 19.Dec.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova dečja igrališta u Vranju i Vranjskoj Banji

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Zavaljujući IPA fondovima Evropske unije, Vranje i Vranjska Banja dobili su po jedno dečje igralište. Ova investicija je realizovana u okviru Projekta ,,Obnova i poboljšanje uslova za bezbednost dečijih igrališta“.

Jedno od njih, u Ulici 4. juli u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << danas je obišao gradski većnik zadužen za sport Nenad Đorđević, koji je rekao da su potpisnici ugovora za izgradnju igrališta Ministarstvo finansija, Ministarstvo omladine i sporta i Grad Vranje i da su sredstva obezbeđena zahvaljujući Evropskoj uniji.

„Drago mi je što mališani u ovom delu grada imaju novo, savremeno i bezbedno igralište. Veliku zahvalnost dugujemo Ministarstvima finansija i sporta i omladine, kao i Evropskoj uniji koja je finansirala njihovu izgradnju. Vrednost radova i mobilijara za igru i zabavu dece je 4 i po miliona dinara“, istakao je Đorđević.

Većnik je rekao i da će lokalna samouprava i ubuduće nastaviti da unapređuje sadržaje namenjene bezbednom odrastanju najmlađih.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.