Nenad Zdravković poverenik SDS za Vranje i Vranjsku Banju

Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Zdravković poverenik SDS za Vranje i Vranjsku Banju

VRANJE

Poverenik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Vranju i Vranjskoj Banji je Nenad Zdravković iz Leskovca, odlučio je Izvršni odbor stranke u Beogradu.

Ovu vest je za JUGpress potvrdio dosadašnji potpredsednik Tadićeve stranke u Vranju, dr Slobodan Pejić, koji je do nedavno obavljao i finkciju predsednika banjskih socijaldemokrata.

„Zdravković ima zadatak da konsoliduje odbore >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << stranke u Vranju i Vranjskoj Banji koje je Predsedništvo SDS u Beogradu raspustilo zbog toga što su, nakon izbora, ušli u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. Ima moju punu podršku. Šta će se dešavati ubuduće videćemo. Nadam se da će uskoro vođstvo stranke na lokalu preuzeti neko iz Vranja“, kaže Pejić.

Podsetimo SDS u Vranjskoj Banji na aprilskim lokalnim izborima osvojila je jedno odborničko mesto od 15 koliko broji mandata ova Gradska opština. Stranka je podržala formiranje vlasti iako je SNS imao apsolutnu većinu. Isto je bilo i prilikom konstituisanja Gradskog parlamenta Vranja, tako da je SDS sa samo tri, od 65, osvojena mandata dobila zamenika gradonačelnika, a ovih dana još dva njihova člana biće postavljena na nove funkcije. Zbog toga je Predsedništvo SNS u Beogradu raspustilo odbore na lokalu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

LESKOVČANIN poverenik SDS-a za Vranje

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jul.2016, 10:23

Za poverenika socijaldemokratske stranke za Vranje i Vranjsku Banju postavljen je Nenad Zdravković iz Leskovca, odlučio je vrh ove stranke. Ovakva odluka SDS-a usledila je nakon raspuštanja najpre opštinskog odbora stranke u Vranjskoj Banji, a zatim i gradskog odbora u Vranju prošlog meseca. I...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.