Nefa rasprodaje imovinu: Ruska firma koja je preko noći zatvorila pogon nudi nameštaj

Izvor: OkRadio.rs, 16.Feb.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nefa rasprodaje imovinu: Ruska firma koja je preko noći zatvorila pogon nudi nameštaj

Kompanija Nefa nameštaj koja je preko noći zatvorila firmu u Vranju i nad kojom je Privredni sud pokrenuo stečajni postupak zbog prezaduženosti, rasprodaje imovinu. Imovina je podeljena u tri celine, a prvu čine tapacirani i drveni nameštaj i to ugaone garniture, fotelje, trosedi, regali i drugo (70 komada).    Početna cena ove celine je 1.380.000 dinara, objavio je portal e-kapija.   Drugu imovinsku celinu čine četiri laptop računara i dva mobilna telefona sa početnom cenom od 24.000 dinara.   U okviru treće celine na prodaju su nameštaj i oprema iz prodajnih salona - dušeci, komode, regali i IT oprema.    Njihova početna cena je 5.954.645 dinara. ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Firma koja je preko noći pobegla iz Vranja rasprodaje nameštaj

Izvor: Kamatica.com, 17.Feb.2020, 12:31

Kompanija Nefa nameštaj koja je preko noći zatvorila firmu u Vranju i nad kojom je Privredni sud pokrenuo stečajni postupak zbog prezaduženosti, rasprodaje imovinu..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.