Nastavlja se Prva liga, Vranjanci dočekuju Novi Pazar, Radnički igra u Smederevu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se Prva liga, Vranjanci dočekuju Novi Pazar, Radnički igra u Smederevu

Utakmicama 12. kola nastavlja se prvenstvo Prve lige, a predstavnici juga Srbije svoje mečeve odigraće danas i sutra. Vranjski Dinamo dočekuje ekipu Novog Pazara od 15 sati na stadionu Jumko, dok će Radnički iz Pirota gostovati u subotu, 5. oktobra, u Smederevu istoimenoj ekipi.

Nakon poraza od ekipe Grafičara u Beogradu, Dinamo traži pobedu na svom terenu koja bi ih održala u vrhu tabele. Trener Radmilo Jovanović kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ih zanima samo pobeda, jer jedino tako mogu da ispune cilj, a to je plasman u Superligu.

Ekipa Novog Pazara ima nekoliko iskusnih igrača koji su igrali Superligu. To ne znači da mi prezamo od njih, imamo iskusne i mlađe igrače i oni treba da pokažu da su bolji. Naša je igra napadačka, ali će razvoj situacije na terenu i možda neki trenutak diktirati i modifikovati postavku naše igre - kaže Jovanović.

Dodaje da ekipa ne gleda dugoročno, da se ide iz meča u meč, ali da je jasan cilj kojem se stremi.

Na našem terenu nas zanimaju samo pobede. Oni dolaze u Vranje, neka nam se prilagođavaju - kaže trener Vranjanca.

Meč na stadionu "Jumko" počinje od 15 sati.

Prvi put od početka sezone, fudbaleri Radničkog odigraće 2 vezana meča na gostovanjima. Posle pobede u Zemunu, isto se očekuje i u Smederevu.

Trener Marko Vidojević ponovio je da je liga ujednačena, ali da respektuju ekipu Smedereva.

Svaki meč je zahtevan, mora da se uradi puno stvari da bi se osvojili bodovi. Cilj je jasan, imamo iste ambicije kao i na prethodnom meču. Imamo kvalitet više od Smedereva, ali neće biti lako. Moramo da poštujemo činjenicu da su jedina ekipa koja je vezala 4 pobede zaredom. To je za respekt - kaže Vidojević.

Ekipa se nalazi u dobrom momentu, dodaje trener, a od svojih fudbalera traži da zadrže nivo igre koji su pokazali na prethodnim utakmicama.

Imamo dobar momenat, u nizu utakmica gde smo ostavili dobar utisak. Sa nova 3 boda bi se pozicionirali u gornjem delu tabele. Ako budemo na onom nivou od pre nekoliko dana protiv Zemuna, možemo da uzmemo bodove na ovom gostovanju - kaže trener.

Utakmica u Smederevu na programu je u subotu od 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.