Izvor: JUGpress.com, 19.Feb.2020, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodna stranka: Nisu vređane žene , tražimo ostavku većnice za kulturu

VRANJE

“Gospodo iz Saveta za kulturu SNS morate da znate da dok jednom rukom pišete saopštenje a drugom čačkate nos, to nije kultura”, stoji u saopštenju GrO Narodne stranke u Vranju.

 U sopštenju se dalje dodaje: “Da ste pažljivo pročitali saopštenje Gradskog odbora Narodne stranke Vranje uvideli bi da saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nijedna žena nije uvređena. Saopštenjem se samo traži ostavka većnice za kulturu Zorice Jović iz moralnih razloga, zbog nebrige nad bistama i spomenicima kulture i uopšte zbog nesposobnosti i nerada.

Vama iz SNS-a usta su puna žena samo kada vam žene i zaštita njihovih prava pogoduju kao sredstvo za plasiranje vaših bezočnih laži, kada izvrćete činjenice i kada spinujete.

Kako se, recimo, ne setiste onih žena koje su vređali ili zlostavljali vaši funkcioneri? A ima ih podosta. Kako se recimo ne setiste da osudite Bratislava Gašića kada je vređao novinarku, Jutku zbog seksualnog zlostavljanja Marije Lukić ili recimo mentora vašeg predsednika, Vojislava Šešelja zbog gnusnog vređanja Sande Rašković Ivić i Marinike Tepić?

Ako gospodo iz Saveta za kulturu SNS biste vranjskih velikana izgledaju tako kako izgledaju kada ih čuvate, kako li bi onda izgledale kada ih ne biste čuvali? Fotografije svedoče. Ako ih nemate, prosledićemo vam ih, ako pak ne vidite, onda vam tu ne možemo pomoći. Umesto da stoje uspravno, onako kako su velikani koji su predstavljeni tim bistama i zaslužili, one leže razbacane, u polu raspadnom stanju, neke odvojene od svojih postamenata na kaldrmi dvorišta Haremluka, koji takođe vašom nebrigom propada.

Vi i vaši koalicioni partneri obnavljate pozorište punih sedam godina i na kraju ga otvarate bez upotrebne dozvole, a za novac koji ste spiskali obnovom mogli ste da izgradite bar još dva takva.

Međutim, vaš predsednik je poznat po galantnosti i rasipništvu naših para pa je tako za kampanju Hilari Klinton izdvojio dva miliona evra, za Srebrenicu pet miliona evra, za Drvar milion, za Notr Dam milion, za Albaniju dva milona evra novca građana Srbije. Zašto? Verovatno zato što je “pametan”. Šta je sve sa tim novcem moglo da se uradi da je, recimo, vaš “pametnjaković” taj novac prosledio Vranju?

Međutim, nas ne čudi vaša lokalna nesposobnost i rasipništvo jer vi sledite politiku “najpametnijeg” u zemlji. Nas samo zabrinjava činjenica šta će u Srbiji, nakon vašeg štetočinskog režima, ostati?

Vaše uspehe koje ističete i način kako ste raspolagali novcem građana imaćete priliku da objasnite pred nadležnim tužilaštvom, odmah kada Srbija ponovo postane pravna država.

To vam obećavamo!”, navodi se u saopštenju Narodne stranke u  Vranju.

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.