Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2024, 20:31

Nagrada za polaznicu Škole glume Pozorišta ,,Bora Stanković” Lunu Mitrović

VRANJE
Polaznica Škole glume pozorišta ,,Bora Stanković” u Vranju Luna Mitrović na Festivalu amaterskih pozorišta u Lebanu osvojila je nagradu za ,,glumicu večeri” u predstavi ,,SnegoviI u nama”, saopštili su iz vranjskog Pozorišta.
Reč je o predstavi koja sublimira najznačajnija dela A.P.Čehova u adaptaciji glumice vranjskog pozorišta i mentorke najstarije grupe polaznika Škole glume Milene Stošić.
,,Polaznici Omladinske scene Škole glume čija je mentorka Milena Stošić briljirali su večeras, a Luna Mitrović je svoj glumački talenat potvrdila i nagradom u kategoriji glumica večeri koja joj je dodeljena za...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.