Na ravne časti

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ravne časti

Da su naši čitaoci s dalekog kontinenta neumorni u činjenju dobrih dela, to potvrđuje još jedan dokaz u vidu novčane pomoći.

Reč je o 200 dolara koje je plemenita porodica Janković iz zapadnog Sidneja na ravne časti, po 100 dolara, namenila za potrebe narodnih kuhinja dobrotvorne organizacije "Majka devet Jugovića" iz Gračanice na Kosmetu, kao i za mnogočlanu porodicu Savić iz sela Buštranje kod Vranja.

Budući da se naš narod na Kosmetu suočava >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s novim teškoćama i da niko ne može ni da predvidi šta se sve može dogoditi, to je svaki prilog dragocen za sve one koji zavise od toplog obroka iz narodne kuhinje. Zato i ne čudi što su ovi dobri ljudi sa drugog kraja sveta poželeli da njihova pomoć ode upravo u ruke onih, koji daju sve od sebe da srpski narod na Kosmetu ne gladuje.

Znajući i da mnogočlana porodica Savić u kojoj ima mnogo dece jedva uspeva da sastavi kraj s krajem, samim tim da je i njima svaki dinar dragocen, ne čudi odluka Jankovića da i njih usreće pred praznike.

Oba priloga narednih dana biće uručena onima kojima su namenjena, što ćemo verno zabeležiti, kako bi naši humani čitaoci mogli da podele radost sa onima na koje su mislili.

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.