Muškarac stradao od strujnog udara kod Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Sep.2022, 15:53

Muškarac stradao od strujnog udara kod Vranja

U ataru sela Donje Žapsko 55-godišnjeg muškarca ubila je struja sa dalekovoda, potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom tužilaštvu.

Navode da je Ž. D. stradao na mestu Konopljište, pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju.

Na licu mesta je utvrđeno da je jedna od živa sa mreže pronađena stisnuta u levoj šaci sada pokojnog Ž. D. Smrt je nastupila usled strujnog udara - navode iz Tužilaštva.

Kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti pada žica sa mreže, iz Tužilaštva su naložili da se ispita vranjska Elektrodistribucija.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRVOSEČA PRONAĐEN MRTAV U ŠUMI Tragedija u Vranju, pale žice sa dalekovoda i usmrtile ga na licu mesta

Izvor: Blic, 26.Sep.2022

Drvoseča Ž. D. iz sela Donje Žapsko, (55) stradao je na mestu Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u njegovoj levoj šaci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.