Izvor: JUGpress.com, 26.Sep.2022, 20:40

Stradao od strujnog udara

VRANJE

 

U ataru sela Donje Žapsko kod Vranja, od strujnog udara nastradao je Ž. D. potvrđeno je JUGpressu u Osnovnom javnom tužilaštvu. 

Muškarac, star 55 godina, stradao je na mestu Konopljište, pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju. 

„Na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u levoj šaci sada >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pokojnog muškarca. Smrt je nastupila usled strujnog udara. Tužilaštvo je naložilo da se nastavi dalji rad u cilju prikupljanja obaveštenja od „Elektrodistribucije“ Vranje, radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pada žica sa električne mreže, navedeno je u saopštenju koje potpisuje v.f. Osnovnog javnog tužioca Milica Petković.

Nezvanično saznajemo da je Ž. D. sekao drva u šumi, da se u toku noći nije vratio kući i da je jutros pronađeno njegovo beživotno telo.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.