Mrkonjić: Koriodor 10 kreće sa radovima na traci Novi Sad - Zmajevo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić: Koriodor 10 kreće sa radovima na traci Novi Sad - Zmajevo

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu u Vladi Srbije najavio i da će uskoro početi radovi na Koridoru 10 od Novog Sada do Zmajeva u dužini od 18,4 kilometra, od Levosoja do Vranja u dužini od 16 kilometara, od Proseka ka Crvenoj Reci dužine 10 kilometara na delu puta od Niša prema Dimitrovgradu, kao i na obilaznici oko Beograda od Batajnice do Dobanovaca u dužini od 10,1 kilometar.

Mrkonjić je istakao da u 2009. godini moraju da se zaokruže svi poslovi oko projekata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji nedostaju, posebno na železničkom Koridoru 10, eksproprijaciji zemljišta tamo gde to nije urađeno i da se insistira na utvrđenim rokovima izgradnje.

Takođe, on je podsetio da su za železnički Koridor 10 već odobrena sredstva međunarodnih banaka za deonicu od Batajnice do Inđije i za rekonstrukciju i elektrifikaciju pruge od Niša do Dimitrovgrada, gde će radovi biti završeni u toku naredne godine, kaže se u saopštenju Ministarstv za infrastrukturu.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.