Izvor: JUGpress.com, 27.Okt.2020, 15:37

Mladiću koji je pokušao da siluje devojku određeno zadržavanje do 48 sati

VRANJE

Više javno tužilaštvo potvrdilo je da je mladiću M.B. (27) iz Golemog Sela nedaleko od Vranja, određeno zadržavanje do 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja, u ponedeljak, oko 2 časa noću, Policijskoj upravi u Vranju prijavila osumnjičenog M.B. za pokušaj silovanja.

Prema navodima tužilaštva pokušaj silovanja se desio u motornom vozilu osumnjičenog M.B. pored puta, na mestu Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-selo Vlase.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„Osumnjičeni M.B. pokušavao je da upotrebom sile ostvari seksualni kontakt sa oštećenom S.S., i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata“, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

VIŠI SUD POTVRDIO: Mladić iz Poljanice pokušao da siluje drugaricu

Izvor: OkRadio.rs, 28.Okt.2020, 14:16

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio je pritvor osumnjičenom M.B. (27) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju. Mladiću M.B. (27) iz Golemog Sela kod Vranja, prvobitno je određeno zadržavanje od 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja, 26. Policijskoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.