Mladi strelci iz Vranja osvojili dve titule prvaka države

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi strelci iz Vranja osvojili dve titule prvaka države

Na pionirskom Prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici u konkurenciji MK puškom iz ležećeg stava ekipa Vranja je osvojila titulu prvaka, a njihova klupska drugarica Jelena Mudrinić je osvojila zlato MK puškom iz trostava kod pionirki.

Jedino su Vranjanci na ovom takmičenju uspeli da osvoje više od jedne titule, pa su zato i najuspešniji tim.

Kod pionira u konkurenciji MK puška, 30 metaka ležeći Stanojević, Stanković i Stojiljković kao ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vranja bili su ispred Pančeva 1813 i Stražilova.

U pojedinačnoj konkurenciji Luka Stanojević iz Vranja je bio treći.

U konkurenciji pionirki MK puška, 3 puta 10 metaka Jelena Mudrinić je pogodila 247 krugova, a bila je ispred Anje Popović iz SFS Borac (246) i Teodore Kondić iz Pančeva 1813 (234).

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.