Miroslav Ilić peva na Danima Vranja

Izvor: juGmedia, 28.Jul.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić peva na Danima Vranja

VRANJE –  Na tradicionalnoj turističko -zabavnoj manifestaciji Dani Vranja koja se ove godine održava od 24. do 30. avgusta pored brojnih događaja koncert čeodržati i Miroslav Ilić, a kako juGmedia saznajeu tokusu pregovori sa Natašom Bekvalac i Dženanom Lončarevićem.

Zanimljivo je da je Miroslav Ilić najavljen nedavno i kao zvezda predstojeće Roštiljijade u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovcu.

Iako najveće interesovanje vlada za estradnim umetnicima, u okviru ove manifestacije biće održane izložbe u gradskim galerijama, zatim međunarodni festival folklora, kao i tradicionalni trubački memorijal u čast najslavnijeg trubača iz Vranja Bakije Bakića.

Ono što je još izvesno ja veče vranjske muzike na kome će nastupiti poznati izvođači melosa iz ovog kraja.Direktor Turističke organizacije Tomislav Stojanović kaže da će Vranjanci biti dobri domaćini ne samo u vreme održavanja koncerata, već tokom celog dana pa će turistima ponuditi proizvode vranjskih stvaralaca na etno sajmu u centru grada, a biće održana i  javna prezentacija tradicionalne vranjske kuhinje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

DANI VRANJA: Dolaze Miroslav, Dženan i Nataša24. avgusta

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jul.2015

Ovogodišnji „Dani Vranja“ biće održani od 24. do 30. avgusta. Za sada je sigurno da je za manifetaciju izdvojeno 4,4 miliiona dinara, a da će Vranjanci i njihovi gosti imati prilike da vide koncert Miroslava Ilića. Prema izjavi Tomislava Stojanovića, direktora TO Vranje, za RTV Vranje,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.