Izvor: Danas, 25.Jun.2022, 18:04

Ministarstvo kulture i informisanja: Pronaći odgovorne za plakate protiv Verana Matića

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije zatražilo je danas od svih državnih organa, kao i organa Gradske uprave grada Vranja, da preduzmu sve mere koje im stoje na raspolaganju da se nađu odgovorni za lepljenje plakata u tom gradu sa likom predsednika Asocijacije nezavisnih elektronskih medija Verana Matića.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oglasila se i Vlada Srbije: Što pre pronaći ko je lepio plakate Verana Matića u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2022

Ministarstvo kulture i informisanja Vlade republike Srbije je najoštrije osudilo lepljenje plakata u Vranju sa likom Verana Matića, člana Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara i predsednika Komisije za istraživanje ubistva novinara. - Ministarstvo poziva sve građane, organizacije i druge...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.