Milioni od igara na sreću nerazvijenim opštinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2011, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni od igara na sreću nerazvijenim opštinama

BELA PALANKA -

Pomoćnik ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandar Radosavljević dodelio je danas u Beloj Palanci predstavnicima pet lokalnih samouprava novac od prihoda ostvarenog od igara na sreću.

Novac su dobile opštine Bela Palanka, Pirot, Dimitrovgrad, Vladičin Han, kao i grad Vranje.

Opština Pirot dobila je 1,8 miliona dinara kao pomoć za finansiranje rada Narodne kuhinje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Dimitrovgrad je za projekat "Pomoć u kući" dobio 1,75 miliona dinara.

Opština Bela Palanka dobila je 1,65 miliona dinara za opremanje kancelarijskim nameštajem i informatičkom opremom zgrade Opštinske uprave.

Opština Vladičin Han je za infrastrukturno opremanje industrijske zone dobila 1,5 milion dinara, a Vranje 1,85 miliona dinara za rekonstrukciju jedne ulice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prihod od lutrije za narodni kazan

Izvor: B92, 25.Jan.2011, 10:40

Bela Palanka -- Pet lokalnih samouprava u jugoistočnoj i južnoj Srbiji dobilo je 8,5 miliona dinara od prihoda ostvarenog od igara na sreću...Novac su dobile opštine Bela Palanka, Pirot, Dimitrovgrad, Vladičin Han, kao i grada Vranje. ..Opština Pirot dobila je 1,8 miliona dinara kao pomoć za finansiranje...

Nastavak na B92...

Podeljena sredstva od igara na sreću

Izvor: Danas, 25.Jan.2011

Pomoćnik ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandar Radosavljević u Beloj Palanci uručio je predstavnicima opština Bela Palanka, Pirot, Dimitrovgrad, Vladičin Han i grada Vranje rešenja o raspodeli sredstava od prihoda koji se ostvaruju od igara na sreću.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.