Izvor: JUGpress.com, 15.Jun.2020, 21:17

Lutovac u Vranju: „Samo slobodni i pošteni izbori su pravi izbori“

VRANJE

„Ovi lažni izbori za nas su završeni samim  činom predaje lista. Izbori su za nas završeni, jer je unapred poznat njihov ishod. Mi znamo ko je stvarno prava opozicija, a koji su oni koji su spremni da po cenu javnog interesa, na uštrb građana pokušavaju da se izbore za neke svoje lične interese. Načinili smo jedan  korak napred“, rekao je, u ponedeljak, u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranju Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke.

„Ono što nam predstoji je da kao kredibilna opozicija, koja se pokazala, koja je održala reč koja nije dovodila u pitanje sve ono što je obećala, stane pred građane posle 21. juna i zajedno sa građanima promeniti ovu vlast. Da se zajedno izborimo za prevremene, slobodne i poštene izbore, jer samo slobodni i pošteni izbori su pravi izbori“, istakao je lider demokrata u Vranju.

On je dodao da „nema slobodnih izbora ako građani ne mogu slobodno da formiraju svoju izbornu volju, ako nemaju informacije, onda oni i ne mogu da znaju kakvu ponudu imaju na političkoj sceni. Nema slobodnih izbora ako imate pritiske da ćete izgubiti posao, neko vaš nastradati zbog toga što ovako ili onako glasate. Sve ćemo to promeniti“.

Lider demokrata je naglasio da je posle bojkota neophodno primeniti već osmišljen ekonomski program koji će sprečiti iseljavanje građana Srbije.

„Ljudi ne odlaze iz zemlje samo što imaju male plate. Odlaze i zbog nepravde, nepotizma, zbog svega što nam se dešava u Srbiji. Mi smo pripremili program za vreme posle izbora, posle bojkota i ponudićemo to građanima da zajedno stanemo u odbranu dostojanstva“.

„Bojkot je postigao velike rezultate. Da nije bilo bojkota ne bi ni cenzus bi snižen, sa pet na tri odsto. U parlamentu bi imali samo Srpsku naprednu stranku i njene satelite“, rekao je Lutovac.

On je potom sa rukovodstvom Gradskog odbora ove stranke u Vranju i aktivistima prošetao gradom, razgovarao sa građanima i predočio im razloge za bojkot predstojećih izbora.

Vranjancima su deljeni primerci „Jedinih pravih novina“ koje su sastavni deo kampanje bojkota izbora Saveza za Srbiju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.