Licence za trenere dostupnije Vranjancima

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Licence za trenere dostupnije Vranjancima

VRANJE- Zahvaljujući ugovoru između grada Vranja i Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Niša , budući sportski treneri moći će licence da steknu na lakši način.

Polaznici će predavanja i seminare imati u Vranju a ispite polagati u Nišu. Reč je o obrazovanju kadrova za rad u sportu i ugovor se ne odnosi se na studijsko obrazovanje budućih studenta.

,,Ovim ugovorom biće nastavljena saradnja Fakulteta i Grada, u okviru koje će biti organizovani seminari >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i simpozijumi za zainteresovane iz Pčinjskog okruga, koji žele da unaprede svoje znanje„, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Milovan Bratić naglasio je da je Vranje još jedan u nizu gradova sa kojima je potpisan ugovor o saradnji, jer je lokalna samouprava prepoznala značaj sportskih radnika.

,,Profesori iz Niša dolaziće u Vranje kako bi držali predavanja u trajanju od 240 sati na kojima će polaznici obuke dobiti sertifikate. Po novom zakonu o sportu treneri mogu biti samo lica sa licencom„, zaključio je Bratić.

U Vranju će biti oformljena Kancelarija za saradnju, kojom će koordinirati Nenad Đorđević. Grad Vranje će pružiti polaznicima logističku podršku, a troškove školarine snosiće sami.

MIlna Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uređenje fasada iz republičke, gradskog trga iz leskovačke kase

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2016

LESKOVAC – Pedeset miliona dinara koje je prilikom nedavne posete obećao Leskovcu premijer Aleksandar Vučić, biće iskorišćeni za nastvak uređenja fasada u centru grada, a gradski trg gradiće se novcem iz leskovačke kase...Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas na konferenciji...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.