Uređenje fasada iz republičke, gradskog trga iz leskovačke kase

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2016, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređenje fasada iz republičke, gradskog trga iz leskovačke kase

LESKOVAC – Pedeset miliona dinara koje je prilikom nedavne posete obećao Leskovcu premijer Aleksandar Vučić, biće iskorišćeni za nastvak uređenja fasada u centru grada, a gradski trg gradiće se novcem iz leskovačke kase.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je danas na konferenciji za novinare da je novac za fasade opredeljen Leskovcu, isto kao i Nišu i drugim gradovima, budući da „ i na taj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << način želi da se ulepša centar Leskovca i Niša i Vranja i ostalih gradova, da i na taj način budemo privlačni za investitore“.

„Što se tiče gradskog trga, to je isključivo naša nadležnost. Ako nam pomognu, hvala im, ali mi se oslanjamo na sopstvene snage“, kazao je Cvetanović.

Inače, ulepšavanje fasada u Leskovcu počelo je pre dve godine. Za taj posao planirano je 800.000 dinara i njime se predviđaju radovi na 9 reprezentativnih i 27 zaštićenih objekata. Do sada je novi izgled dobilo 5 stambenih objekata. Projekat je oročen na pet godina.

Nezvanično saznajemo da su svi neophodni papiri završeni za uređenje glavnog gradskog trga, ali da je glavni kočničar parkiralište sa dela budućeg trga, te da je rešenje nedavno pronađeno.

Milica Ivanović
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.