Lažnim karticama podizali novac

Izvor: TvojPortal.com, 02.Dec.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažnim karticama podizali novac

Izvor: beta.rs
VLADIČIN HAN, 2. decembra 2011. (Beta) - Policija u Vladičinom Hanu podnela je krivične prijave protiv tri osobe osumnjičene da su falsifikovanim kreditnim karticama iz nekoliko banaka podigle više od 500.000 dinara, saopštila je u petak Policijska uprava u Vranju.


Kako je saopšteno, prijave su podnete protiv makedonskih državljana Božina T. (22) i Tonija S. (21), i Nikole S. (22) iz Vranja zbog sumnje da su prevarom uzeli 512.950 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> Sumnja se da su Božin T, Toni S. i Nikola S. u noći izmedju 28. i 29. novembra ove godine na području Bujanovca, Vranja, Surdulice i Vladičinog Hana lažnim karticama podigli novac sa nekoliko bankomata, piše u saopštenju.
Istražni sudija je osumnjičenima odredio pritvor do mesec dana.
 

novacmoneyfakelažni novac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.