Krkobabić: Partnerstvo između urbanog i ruralnog dela Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 23:04

Krkobabić: Partnerstvo između urbanog i ruralnog dela Srbije

Ministarstvo za brigu o selu ubuduće će značajan deo svojih aktivnosti usmeriti na partnerstvo između urbanog i ruralnog dela Srbije.

Ministarstvo za brigu o selu takođe će i insistirati na uvođenju pojma seoske opštine u zakonske okvire, poručio je resorni ministar Milan Krkobabić prilikom posete Pčinjskom okrugu, gde je predstavljen i program obnove zadrugarstva u Srbiji.

Iz ovih područja odlaze sirovine i proizvodi, ali još važnije od toga odlaze mladi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ljudi, istakao je ministar Krkobabić u selu Trebešinje kod Vranja.

Krkobabić je razgovarao sa meštanima o svim temama od značaja za kvalitetan život, a sa rukovodstvom grada Vranja razmotren je i aktuelni konkurs namenjen obnovi zadrugarstva koji traje do 24 maja.


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krkobabić: Važno je ulagati u razvoj infrastrukture u selima Pčinjskog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 08:33

Da Pčinjski okrug i okolina imaju ključni strateški i bezbedonosni položaj, te da je zbog toga veoma važno ulagati u taj kraj, rekao je ministar za brigu o selu Milan Krkobabić na sastanku sa rukovodstvom Vranja, gde su razmatrane aktivnosti koje lokalna samouprava preduzima u vezi sa unapređenjem...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.