Krivična prijava za mladića koji je razbio sanitetsko vozilo

Izvor: juGmedia, 10.Sep.2018, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava za mladića koji je razbio sanitetsko vozilo

Protiv dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Vranja, koji je u subotu ujutru oštetio sanitetsko vozilo Službe hitne medicinske pomoći u Vranju, biće podneta krivična prijava pod sumnjom da je počinio krivično delo „uništenje i oštećenje tuđe stvari“, saopštili su iz vranjske policije.

Iz policije tvrde da je njegov identitet otkriven i da će po krivičnoj prijavi dalje postupati nadležno državno tužilaštvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
NEZAPAMĆENI VANDALIZAM Bahati Vranjanac razbio sanitetsko vozilo da bi se pokazao pred društvom (VIDEO)

Podsećanja radi, iz za sada nepoznatih razloga, mladić je u subotu ujutru, pokušao da se popne na krov saniteta koje je bilo prakirano ispred sedišta službe Hitne pomoći, i tom prilikom oštetio šoferšajbnu, polomio brisač i ulubio limariju na više mesta.

Zakonom predviđena kazna za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari predviđena je novčana ili zatvorska kazna u rasponu od šest meseci do pet godina zatvora.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.