Krivična prijava za mladića koji je razbio sanitetsko vozilo

Protiv dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Vranja, koji je u subotu ujutru oštetio sanitetsko vozilo Službe hitne medicinske pomoći u Vranju, biće podneta krivična prijava pod sumnjom da je počinio krivično delo „uništenje i oštećenje tuđe stvari“, saopštili su iz vranjske policije.

Iz policije tvrde da je njegov identitet otkriven i da će po krivičnoj prijavi dalje postupati nadležno državno tužilaštvo.

Podsećanja radi, iz za sada nepoznatih razloga, mladić je u subotu ujutru, pokušao da se popne na krov saniteta koje je bilo prakirano ispred sedišta službe Hitne pomoći, i tom prilikom oštetio šoferšajbnu, polomio brisač i ulubio limariju na više mesta.

Zakonom predviđena kazna za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari predviđena je novčana ili zatvorska kazna u rasponu od šest meseci do pet godina zatvora.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare