Kristijan Stošić treći na međunarodnom takmičenju u Rumi

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2018, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Stošić treći na međunarodnom takmičenju u Rumi

Atletičar i član kluba „Vranjski maratonci“ iz Vranja Kristijan Stošić, osvojio je treće mesto na polumaratonu u Rumi i novčanu nagradu u iznosu od 12.000 dinara, saopštio je vranjski klub maratonaca.

AK „Vanjski maratonci“ učestvovao je za vikend na trkama u Rumi i Strumici. Na trci u Rumi, koja je imala međunarodni karakter, prvo mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << osvojio je Kenijac Kimutai Ngeno, dok je drugi bio reprezentativac Srbije Darko Živanović.

U Strumici, u Makedoniji, trčala su četiri takmičara AK „Vranjski maratonci“.

Na trci na pet kilometara nastupila je Jelena Stanković i osvojila deveto mesto, na trci na 10 kilometara trčao je Ninoslav Kostić, dok su Saša Ćuković i Ivan Stanković učestvovali u polumaratonu„, saopšteno je iz vranjskog kluba.

Na drugom po redu Rumskom polumaratonu, najvećem sportskom događaju ove godine u tom gradu, učestvovalo je oko 300 takmičara.

Pobednici u muškoj i ženskoj konkurenciji dobili su po 30.000 dinara, drugoplasirani po 20.000, a trećeplasiranima pripalo je po 12.000.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.