Izvor: JUGpress.com, 19.Apr.2021, 13:04

Kristijan Stošić iz Vranja ponovo najbolji

VRANJE

Član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“ Kristijan Stošić pobedio je na „Divča winter trail“ trci koja je, u nedelju, održana na Divčibarama.

Drugi je bio Vladimir Potrić a treći Filip Nedeljković.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Snežana Đurić, ispred Tanje Jovanović i Aleksandre Kojić.

Po snegu i teškim vremenskim uslovima trčalo se 15 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << van uredjenih staza, odnosno po samoj planini.

Zbog epidemiološke situacije trenutni akcenat kod učesnika je na planinskim trkama.

U maju su na čekanju trke u Nišu, Skoplju, Strugi.

Beogradski maraton najavljen je za početak juna, gde takmičari iz Vranja sa nestrpljenjem očekuje učešće većeg broja maratonaca.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vranjanac Kristijan Stošić pobednik "Divča winter trail trke"

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021

Vranjski maratonac Kristijan Stošić nastavio je niz uspešnih nastupa i to pobedom na trci "Divča winter trail trke“ koja je na Divčibarama održana u nedelju, 18. aprila...Ova zimska planinska trka bila je duga 15 kilometara, a trkači su imali limit od 5 sati da je završe...Stošić je bio najbolji...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.