Kreću besplatni PREVENTIVNI PREGLEDI

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreću besplatni PREVENTIVNI PREGLEDI

U nedelјu 22. septembra, posle letnje pauze, počinje novi ciklus besplatnih preventivnih pregleda, koji će biti organizovani i u Zdravstvenom centru Vranje. Pregledi se odvijaju bez zakazivanja i nije nužno da građani imaju  zdravstvene knjižice. Dom zdravlјa i Opšta bolnica, Zdravstvenog centra u Vranju radiće u nedelјu EKG i merenje krvnog pritiska, kontrolu glikemije i ORL preglede. Preventivni pregledi radiće se od osam ujutro do 16 sati. I u ovoj akciji besplatnih preventivnih pregleda, petnaestoj po redu, učestvovaće tim od oko 30-oro zdravstvenih radnika i saradnika.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatni preventivni pregledi na jugu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2019

Svi oni koji bi želeli da provere stanje očiju, srca ili abdomena, moći će to da učine i bez zdravstvene knjižice na besplatnim preventivnim pregledima 22. septembra u Nišu, Pirotu, Prokuplju, Leskovcu, Svrljigu i Vranju. Pregledi će se obavljati od 8 do 16 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...

Besplatni pregledi u Domu zdravlja i Kliničkom centru Vojvodine

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019, 07:47

Klinički centar Vojvodine i Dom zdravlja "Novi Sad" pridružiće se akciji "Otvorena vrata" Ministarstva zdravlja, pa će danas, 22. septembra, organizovati besplatne preventivne preglede za građane...U ovim institucijama građani će imati priliku da se pregledaju od 8 do 16 časova...Kada je u pitanju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.