Krao piće i meze

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao piće i meze

Policija u Vladičinom Hanu podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Nenada T. (1978) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa u pokušaju i teška krađa u pokušaju. Sumnja se da je Nenad T. 19. septembra ove godine oko 19,20 časova, u Vladičinom Hanu, u jednom prodajnom objektu pokušao da protivpravno prisvoji raznu prehrambenu robu i alkoholno piće.    Nakon toga, oko 21,30 časova obio je drugi prodajni objekat, gde je od strane policijskih službenika zatečen u obijanju kase.    Tužilaštvo je podnelo zahtev za sporovođenje istrage i osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dok je obijao kasu uhapsila ga policija

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Sep.2012

Policija u Vladičinom Hanu podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Nenada T. (34), koji je uhvaćen u prodavnici dok je pokušavao da obije kasu, saopštila je danas policija.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.