Izvor: JUGpress.com, 26.Nov.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajem nedelje razgovor sa kandidatima za članstvo u LAF

VRANJE

Svih 17 prijava za članstvo u Lokalnom antikorupcijskom forumu (LAF), suštinski i formalno je ispravno, čulo se na sednici Komisije za izbor članova tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana Grada Vranja.

Na današnjoj sednici komisije je rečeno da će u subotu, 30. novembra, u 10.00 sati, biti sproveden postupak stručne osposobljenosti i znanja prijavljenih kandidata.

Nenad Antić zamenik gradonačelnika je izjavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nakon intervjua, biti obavljeno vrednovanje i rangiranje kandidata i to po sledećim kriterijumima:

1. Znanje o antikorupcijskim dokumentima i propisima

2. Poznavanje dokumenata i propisa koji uređuju sistem lokalne samouprave

3. Informisanost o stanju u oblasti borbe protiv korupcije na lokalnom nivou

4. Lična motivisanost za članstvo u LAF-u

5. Predlog za unapređenje prevencije korupcije na lokalnom nivou

6. Viđenje mesta, uloge i aktivnosti LAF-a

7. Iskustvo u aktivnostima koje su povezane sa oblašću sprečavanja korupcije

8. Iskustvo u aktivnostima koje su povezane sa predlaganjem, pripremom ili praćenjem strategija, akcionih planova i propisa na nivou jedinica lokalne samouprave, AP ili Republike.

Nakon toga biće utvrđena rang lista kandidata, koja će na zvaničnom sajtu Grada Vranja biti objavljena tokom sledeće nedelje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.