Izvor: JUGpress.com, 01.Feb.2023, 19:35

Kovid ambulanta ATD ponovo u crvenoj zoni

VRANJE

Od četvrtka, 2. februara, kovid ATD ambulanta u Vranju kompletno prelazi u crvenu zonu, saopštio je Zdravstveni centar. Rad će biti organizovan u dve smene i u svakoj će raditi po tri medicinske ekipe.

Radno vreme je o 7 do 20 sati svih sedam dana u nedelji.

Pacijenti koji imaju otvorene zdravstvene kartone i leče se u ambulantama Sobina i Gornja čaršija javljaće se u Službu za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva (Opšta medicina) u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zgradi Doma zdravlja Vranje, saopšteno je.

Tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti ATD pregledan je 151 pacijent zbog simptoma koji su ukazivali na kovid. Registrovana su 42 pacijenta koja su pozitivna na virus. Kod troje je otkriveno da imaju upalu pluća.

U Vranju se poslednjih dana beleži porast zaraženih koronom.

3

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kovid ambulanta u Vranju ponovo kompletno prešla u crvenu zonu

Izvor: Danas, 01.Feb.2023

Kovid ambulanta u Vranju danas je kompletno ponovo prešla u crvenu zonu, rad će biti organizovan u dve smene svih sedam dana u nedelji, od sedam do 20 sati, a u svakoj će raditi po tri medicinske ekipe, saopštio je Zdravstveni centar.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.