Izvor: JUGpress.com, 12.Dec.2022, 21:32

Konkurs za izbor najboljih u sportu

VRANJE

Odluku o raspisivanju Konkursa za izbor najboljih u vranjskom sportu u 2022. godini, donela je nadležna komisija.

Konkurs će biti otvoren do 10. januara 2023. godine, do kada bi trebalo da klubovi, društva, savezi i sportske organizacije, kao i osnovne i srednje škole iz Vranja, dostave svoje predloge u pisanoj formi, blagovremeno sa obrazloženjem o postignutim sportskim rezultatima u 2022. godini, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kratkom biografijom predloženih kandidata i zaslugama istaknutog sportiste za njihova dela u vranjskom sportu.

Biće to prilika da sportisti Vranja, sportski radnici, stručnjaci i sportski saradnici, kao i profesori fizičke kulture i ljubitelji sporta u Vranju, 59. put biraju najbolje, kako u takmičarskom, tako i u školskom sportu grada i masovnoj fizičkoj kulturi.

Konkursnu dokumentaciju za izbor najboljih u vranjskom sportu za 2022. godinu neophodno je dostaviti preko pisarnice Gradske uprave.

Adresa je Odsek za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje grada Vranja, Komisiji za izbor najboljih u sportu.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.