Komšije odgovorile Recku: Dinamo ne zaslužuje neartikulisanog primitivca

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije odgovorile Recku: "Dinamo ne zaslužuje neartikulisanog primitivca"

Stigla je reakcija iz Surdulice nakon teških optužbi koje su izrekli Dragan Antić i Radmilo Jovanović.

Teške optužbe izrekli su Radmilo Jovanović i Dragan Antić nakon revanš utakmice baraža za popunu Super lige Srbije.

Treneri Dinama iz Vranja osuli su paljbu po Radniku iz Surdulice i braći Tončev optuživši ih da su kumovali ispadanju Dinama iz Super lige.

Tim povodom oglasio se predsednik FK Radnik Novica Tončev koji je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postupak protiv Dragana Antića zbog izrečenih optužbi.

"Smatram da nije toliko bitno šta je neko rekao, već je bitno ko je to rekao, a ovde je reč o prepoštenom gospodinu Recku. Kao sportski radnik, privrednik i čovek, sve sam učinio u proteklih godinu dana da maksimalno pomognem Dinamu.

Sportska javnost zna da smo mu dali stadion i celu infrastrukturu za nula dinara, a jedino nisam mogao da mu vodim klub i da igram za Dinamo. Neka rukovodstvo Dinama analizira sopstvene greške, a uprava grada Vranja neka preispita kadrovska rešenja u tom klubu.

Vranjanci vole fudbal, cene pošten rad i pružam im javno podršku da iz FK Dinamo konačno liferuje divljaštvo, primitivizam i zloupotreba imena predsednika države.

Taj klub, bez dileme, zaslužuje najbolji stadion i Super ligu, međutim ne zaslužuje da ih vodi jedan takav neartikulisani primitivac. Uzrok napada na mene i moju porodicu je činjenica da sada jedan čovek ostaje bez plate koja premašuje 500.000 dinara  mesečno.

Neka položi račun navijačima Dinama koliko mesečno samo na ime plate ispaćuje sebi i sinovima i svi će se šokirati. Da je taj novac ulagao u fudbalere, danas ne bi kukao i tražio krivca u drugome.

Za razliku od njega moj sin, brat i ja ne primamo platu u FK Radnik, već u svojoj privatnoj firmi. A optužbe da sam krivac za ispadanje iz lige moraće da dokaže pred  disciplinskim organima FSS i na sudu, jer sam odmah advokata ovlastio da podnese tužbu.

A na genijalnu optužbu da nikad "nisam šutnuo vrapče sa praga", moram da podsetim da je vrabac ptica i da se ne šutira, a on neka nastavi da šutira ptice, mi ćemo nastaviti sportski da pobeđujemo.

Pošto će Recko sada imati više slobodnog vremena, može da dođe u FK Radnik na besplatne časove fudbala, ali ne možemo da ga platimo mesečno 500.000 dinara, jer ulažemo u naše fudbalere
", rekao je Novica Tončev.

Dinamo je u dvomeču baraža za popunu Super lige poražen od Inđije ukupnim rezultatom 3:2, pa će u narednoj sezoni igrati u nižem rangu takmičenja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.