Sezona završena, cirkus se nastavlja, Recko optužuje redom, potkačio i Partizan! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2019, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezona završena, cirkus se nastavlja, ''Recko'' optužuje redom, potkačio i Partizan! (video)

Veoma teško su u Dinamu podneli jučerašnje ispadanje iz Superlige Srbije.

Dinamo je u revanš meču baraža za opstanak u Superligi savladao Inđiju sa 2:0, ali mu to nije bilo dovoljno za ostanak u superligaškom društvu, jer je prvi meč u gostima izgubio sa 3:0.

Odmah posle meča, pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović je za ispadanje okrivio ''komšije iz Surdulice'', a gde je on stao, nastavio je Dragan Antić ''Recko'', trener i prvi čovek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog kluba.

''Karcinom srpskog fudbala je uspeo ono što je htela familija Tončev i Radnik Surdulica koji su nas cele sezone kleli sudijama, to je bilo iživljavanje šta su radili.







Nije Dinamo ispao na zelenom terenu, nego odlukama i krađama iz FSS. Mogu da me kazne doživotno. Ovo što sam doživeo za dve i po godine, nisam doživeo za 30 godina. Da jedna familija, iz koje niko nije šutnuo vrapče s praga, nisu znali gde je fudbalski stadion, da oni vode srpski fudbal.







E, moja Srbijo, žao mi te je kako ćete da obrišete ne samo Vranje, nego i mnoge sportske gradove, kao što su Kragujevac, Kraljevo.







Neka igra Radnik Surdulica pred 15 gledalaca. U tri utakmice su nas masakrirali sa sudijama. Oni su direktni krivci što smo mi ispali iz lige. Mogu da ćute svi, ja neću da ćutim nikad.

Imali smo i opstrukciju gradske vlasti. Predsednik Vučić nam je mnogo pomogao, ali ne može izgleda ni on protiv lopova i prevaranata.







Sve ove prozivke, po novinama, to je sve sa njihove strane. Zamislite, ja sam navodno rekao da su sudije moje i stavio na Instagram. Ja bih pozvao mog predsednika da se pozabavi ovim. Ima mnogo zla u srpskom fudbalu'', poručio je Antić.

Ni tu se nije zaustavio, pa je izneo još optužbi, samo nije naveo ko mu je tražio da ''pusti'' bilo koga.

''Žao mi je što moram da kažem, ali Dinamo se gasi. Nećemo da dozvolimo da se iko iživljava. Namerno smo izbačeni iz lige jer nisam hteo da pustim Radnički i Partizan na početku sezone.







Tada su počeli da rade protiv Dinama, a mi smo najčistiji klub, to je sigurno. Nijednu utakmicu nismo namestili. Čestitam Inđiji na uspehu, zaslužila je elitu'', istakao je Antić, a prenosi ''Žurnal''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novica Tončev uzvratio Vranjancima: Dinamo ne zaslužuje da ga vodi neartikulisani primitivac

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2019

Pršte optužbe i uvrede na relaciji Vranje – Surdulica. Onako komšijski, kako to samo na Balkanu biva. Dinamo je ispao iz Superlige, pošto je izgubio baraž od Inđije (2:0, 0:3), a onda je za eliminaciju optužio – Surduličane. Predsednik i trener Dinama Dragan Antić je direktno optužio porodicu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.